Wix Sitede Mail Adresi Almak

Sizinsayfaniz.Com


Wix Sitede Mail Adresi Almak

   Wix üzerinde site barındırıyor sanız ve adresiniz ile birlikte kurumsal bir mail adresi kullanmak istemişseniz sanırım sizde wix in mail paketlerinin biraz pahalı olduğunu fark etmişsinizdir. Wix deki siteniz wix de kalacak şekilde farklı bir firmadan mail adresi kullanabilirsiniz.


Wix de E-mail için yapabilecekleriniz.

 1 - Wix sitede.mail adresi almak için wix'in mail paketlerini seçebilirsiniz.
 2 - Farklı bir firmadan kurumsal mail adresi alıp, wix hesabınızdaki Dns ayarlarına girip Mx dns kayıtlarını mail hizmeti aldığınız firmanın iplerine yönlendirebilirsiniz. 

Wix'deki web siteniz için bizden kurumsal mail adresi almak isterseniz wix sisteminizdeki ayarların yapılmasını konusunda desteğe ihtiyacınız olursa uzaktan destek ile tüm ayarları yapıp mail adreslerinizi çalıştırmaktayız.

    Farklı firmalardan wix siteniz için mail adresi almayı düşünebilirsiniz. Deneyimlerimize dayanarak işlemleri yukarıdaki anlatığımız şekilde yapmanızı öneririm. Tecrübesiz firmalar ana dnsleri kendi sunucularına yönlendirip daha sonra kendi sunucularından web için wix e dns yönlendirmesi yapmayı deneyebilir. Bu ilk etapta çalışsada ilerleyen zamanlarda wix'deki bir ip değişikliğinde tüm ayarları yeniden yapmanızı gerektirmekte mail ve zaman kaybına neden olmaktadır.



Pan Ver
Güncelleme :22.12.2017 | Okuma :12268 | Soru :0 | Puan:6