Web Tabanlı Mini Muhasebe Yazılımı

Sizinsayfaniz.Com


Web Tabanlı Mini Muhasebe Yazılımı

    Web tabanlı mini muhasebe yazılımı veya diğer adıyla web müşteri takip yazılımı web sitenizin bir uzantısı olarak kurup çalıştırdığımız bir takip yazılımıdır.  Kendinize özgü bir takip yazılımı olarak çalıştığı için sadece kurulum ücreti ödersiniz ve bir daha bu yazılıma ödeme yapmanıza gerek kalmaz.




 
   Web mini muhasebe yazılımına webden ihtiyacınız olan her yerden erişebilirsiniz.  Bu size esnelik ve kolaylık sağlar. Tüm bilgileriniz her zaman yanınızda olur. Müşterinizdeyken bile yanınızda boş faturanız varsa sisteme girip müşterinizin faturasını yazdırabilirsiniz. Borçlarınızı alacaklarınızı ve işlerinizin takibini yapabilirsiniz.



Müşteri bilgileri, Müşterilere verdiğiniz hizmetler, Takip edilen ve tamamlanan işler listesi, müşteri cari bakiye hareketleri, tedarikciler, tedarikcilerden alınan hizmetler, tedarikci cari hareketleri, kayıtlı müşterilerinize sms ve mail atabilme, fatura yazdırabilme, müşterilerinizde yaptığınız görüşmeleri tarih liste olarak kaydedebilme vs bir çok özellikler işlerinizi çok kolaylaştıracağından emin olabilirsiniz.

















Pan Ver
Güncelleme :14.12.2017 | Okuma :17064 | Soru :2 | Puan:7