Outlook 2007 Mail Kurulumu

Sizinsayfaniz.Com


Outlook 2007 Mail Kurulumu

Microfot Outlook 2007 Kurumsal mail adresi kurulumu için öncelikle bilgisayarınızda Outlook 2007 nin yüklenmiş olması gerekmektedir.


1 - Outllok yuklu ise programı açıp "Araçlar" Menüsünden  "Hesap Ayarları" sayfasına girin.


2 - Açılan pencereden "Eposta" Sekmesinin altındaki "Yeni" butonuna tıklayın. Bu pencerede iken daha önceden eklediğiniz mail adresleri alt bölümde listelenmektedir. Yüklü hesaplardan birini düzenlemek istiyorsanız Mail adresini seçip "Değiştir"' butonuna tıklaya bilirsiniz.



3 - Açılan pencerede En altta bulunan "Sunucu ayarlarını el ile yapılandır" seçeneğini işaretleyerek diğer alanları boş bırakarak "İleri" butonuna tıklayınız.



4 - Açılan pencerede "İnternet E-posta" seçeneğini seçip "İleri" butonuna tıklayınız.



5 - Açılan penceredi bilgileri mail adresinize göre doldurunuz. Resimde belirtilen "Sizinsayfaniz.com" yazan yerleri kendi adresiniz ile değiştiriniz. Tüm ayarları doldurduktan sonra "Diğer Ayarlar" Butonuna tıklayınız.



6- Açılan pencerede "Giden Sunucusu" Sekmesini açarak resimde gösterilen "Smtp kimlik doğrulama gerektiriyor" ve "Gelen posta sunucusu ile aynı ad ayarlarını kullan" seçeneğini işaretleyiniz.




7 - Aynı pencerede "Gelişmiş" sekmesine tıklayarak "Giden sunucu Smtp" "587" yapınız. Ve diğer mail silme ayarlarını resimdeki şekilde gerçekleştiriniz. sunucudan silme süresini uzun bir süre verirseniz veya sunucudan silmeyi devre dışı bırakırsanız sunucu kotanızın dolabileceğini ve mail trafiğinizin durabileceğini unutmayınız.



8 - Tüm ayarları tamamladıysanız "İleri" butonuna tıklayınız.



9 - Belirtilen ayarları doğru yaptıysanız Microsoft Outlook kurulumunuz tamamlanmış demektir.



İyi kullanımlar.

Pan Ver
Güncelleme :9.12.2017 | Okuma :4797 | Soru :1 | Puan:10