Kurumsal Mail Adresi Nedir ?

Sizinsayfaniz.Com


Kurumsal Mail Adresi Nedir ?

   Kurumsal mail adresi tüm yönetimi size ait olan ve sizden başkasının @ işaretinden sonrası aynı olucak şekilde bir adres kullanamayacağı adreslerdir.


Örneğin info@sizinsayfaniz.com adresi sizin adresiniz ise sizden başka bir kişi ...@sizinsayfaniz.com şeklinde bir mail adresi alamaz ve kullanamaz. 

   Bunun yanında ücretsiz mail adresleri gibi sizden onay almadan kapatılamaz. Şifre vs gibi hesap bilgileriniz her zaman güvendedir bir başkası bir şekilde şifrenizi öğrenip değiştirse bile kolaylıkla mail hizmeti aldığınız firmaya bildirerek hemen yeni bir şifre oluşturup adresini kolaylıkla geri alabilirsiniz.

Şirketinizin birimlerine ve çalışanlarınıza özel adresler oluşturabilirsiniz

Örneğin;
info@sizinsayfaniz.com
muhasebe@sizinsayfaniz.com
teknik@sizinsayfaniz.com
veya 
cahit@sizinsayfaniz.com
ahmet@sizinsayfaniz.com
ayse@sizinsayfaniz.com

gibi istediğiniz şekilde mail adresleri oluşturabilirsiniz. 

   Kurumsal mail adresinizin @ kısmından sonrası web sitenizin adresi olur örneğin www.sizinsayfaniz.com gibi. Böylece kurumsal olarak mailleriniz, web siteniz hepsi ortak bir adresi kullanır. Müşterileriniz ve çalışanlarınız için akılda kalıcı ve imaj kurumsal imaj açısından faydalarını görürsünüz.

   Bunların yanında kurumsal mail adreslerinde çalışanlarınızı ve birimlerini kontrol etmek daha kolaydır. Örneğin istediğiniz çalışanlarınıza gelen maillerin birer kopyasını otomatik olarak belirleyeceğiniz yönetici mail adreslerine iletebilir ve kontrol sağlayabilirsiniz.




Pan Ver
Güncelleme :20.5.2020 | Okuma :2323 | Soru :0 | Puan:10