Neden kurumsal mail adresi kullanmalıyım ?

Sizinsayfaniz.Com


Neden kurumsal mail adresi kullanmalıyım ?

   Şirketler için günümüzde E-postalar iletişimin büyük bir kısmını oluşturmakta. Mail adresinizin kurumsal mı yoksa genel mail adreslerinden mi olduğu şirketinize karşı bakışı ciddi oranda etkilemekte.

   Bunun yanı sıra kurumsal mail adresi kullanmak karşınızdaki kişiye gerçekten firmanız ile iletişim kurduğuna dair güven vermektedir.



Hemen mail adresi siparişi vermek için Tıklayın

   Diğer bir neden şirket yazışmalarınızı genel ücretsiz mail hizmetlerinizden yaptığınızda mail adresinizin şifresi çalındığında veya birden adresiniz kapandığında adresin size ait olduğunu kanıtlayıp geri alabilmenizin çok zor hatta bazen imkansız olması büyük bir sorundur. Böyle bir durumda o adrese gönderilecek yeni postalara bir daha ulaşamama sorunuyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Kurumsal mail adreslerinde bu tür sorunlar yaşamazsınız. Mail adresinizin şifresini kaybetttiniğinizde veya çaldırdığınızda hizmet aldığınız firma ile irtibata geçerek yeni kullanıcı bilgilerinizi hemen temin edebilirsiniz.

    Akılda kalıcı olmak içinde kurumsal mail adresi gereklidir. Firmanızın adını bilen bir kişi eğer daha önce info@ mail adresinize mail attıysa size mail atmak istediğinde mail adresinizi aramaya uğraşmaz. info@ şirketinizin adını yazar mailini gönderir. Akılda kalırsınız ve güvenilir olursunuz.

Bu yüzden sizde bir an önce kurumsal info mail adresi almalısınız.

Pan Ver
Güncelleme :8.12.2017 | Okuma :4052 | Soru :0 | Puan:9